Istoric de excelență în engineria climatizării și ventilației

Cu o prezență solidă pe piața moldovenească încă din 1995, Compania „Di&Trade Engineering” a devenit un punct de referință în domeniul ingineriei. Astăzi, suntem mândri să oferim un portofoliu complet de servicii în proiectarea, instalarea, punerea în funcțiune și asistența tehnică a sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire, precum și servicii în domeniul electricității.

Începând cu anul 2003, ne-am impus drept unul dintre principalii producători de echipamente de ventilare din Republica Moldova. Fiecare produs este realizat cu grijă, folosind echipamente de înaltă calitate, ceea ce ne permite să garantăm nu doar calitatea, ci și promptitudinea livrărilor, satisfăcând astfel cerințele pieței în ceea ce privește soluțiile pentru sistemele de ventilare.

Pe o piață a serviciilor de climatizare dominată de câțiva „jucători”, ne diferențiem printr-o abordare complexă care acoperă întregul spectru al acestui domeniu. De la începutul activității noastre în 1995, am pus întotdeauna accentul pe valorificarea în profunzime a fiecărui segment al pieței, oferind astfel o gamă variată de soluții competitive și servicii de calitate superioară pentru diversele categorii de clienți. De-a lungul timpului, am reușit să devenim lideri în promovarea sistemelor de climatizare pe piața din Republica Moldova, câștigându-ne reputația și recunoașterea clienților noștri exigenți.

Cu o experiență vastă de peste 23 de ani în Republica Moldova și aproximativ 5 ani în România, echipa noastră de la Di&Trade Engineering continuă să aducă inovație și calitate în proiectarea, instalarea și deservirea sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire și servicii în domeniul electricității. În 2014, am deschis cu mândrie ușile primei noastre locații din România, ducând cu noi experiența acumulată de-a lungul anilor.

Dincolo de tehnică, suntem dedicați să oferim servicii de top și să construim relații de încredere cu clienții noștri. Iar acum, odată cu deschiderea noii noastre locații din România, suntem pregătiți să extindem această misiune și să continuăm să definim standardele de excelență în industrie.

28 ani

Cu peste 28 de ani de experiență, ne bazăm pe încrederea celor 41.347 de clienți mulțumiți și pe cele 54.703 de proiecte realizate cu succes.

220 angajați

Suntem și vom fi mereu de încredere, mereu cei mai buni, pentru că îi avem alături pe cei 220 de angajați bine pregătiți profesional.