Climatizarea încăperilor şi clădirilor - specializarea Di&Trade Engineering

Executăm atât sarcini tipice de climatizare a oficiilor, apartamentelor şi vilelor extravilane, cât şi lucrări complexe de instalare a sistemelor de aer condiţionat în centre comerciale, bănci, saloane auto, clădiri administrative, oficii, centre sociale, instituţii medicale şi alte obiecte cu destinație social-casnică.

Alegerea unei anumite variante de climatizare depinde de mai mulţi factori. În primul rând, de destinaţie (întrebuinţare) şi regimul de utilizare a încăperilor, caracteristicilor de construcţie ale clădirii, precum şi de cerinţele sanitar-igienice, de construcţie şi de montare, arhitecturale, de exploatare şi economice, şi posibil: aparat de aer condiţionat central, aparat de mare precizie, multizonal, sistemul chiller-fancoil.

La elaborarea şi realizarea proiectelor de climatizare pentru clădiri cu altă destinație, depunem eforturi pentru a diminua cheltuielile de investiţii şi exploatare, folosind echipament econom, compact şi eficient. De asemenea, efectuăm calcule tehnico-economice, facem recomandări în vederea creşterii eficienţei energetice a obiectului în general, folosim mijloace automatizate.

Solicita pretul

Lăsați un număr de contact și managerul nostru va reveni cu un apel!    This site is registered on wpml.org as a development site.