Di&Trade Engineering România

Produsele fabricii de tubulatură sunt printre cele mai competitive din România. Folosim utilaje de ultimă generație iar prioritatea noastră este găsirea celor mai eficiente soluții pentru clienți. Astfel sunt asigurate calitatea ridicată a produselor și eficiența de timp. Suprafața de producție și depozitare de 2000 m2.

1) Performanță

Linia de producție Di&Trade Engineering folosește utilaje provenite de la furnizori al căror nume este sinonim cu eficiența. Tubulatura și fitingurile sunt fabricate cu mașini marca SPIRO (Elveția), RAS (Germania), Schechtl (Germania), Jouanel (Franța), Firmac (Marea Britanie), TRUMPF (Germania), TECNA (Italia).

ula

2) Calitate

Echipa de ingineri Di&Trade Engineering, cu experiență de zeci de ani în ventilație, supervizează producția de tubulatură conform standardelor internaționale.

ula

3) Flexibilitate

Construim relații de lungă durată cu fiecare dintre clienții noștri. Oricare ar fi nevoile dumneavoastră de tubulatură, circulară sau rectangulară suntem un partener de încredere.

ula

4) Durabilitate

Di&Trade Engineering oferă garanție de 3 ani pentru toate produsele de tubulatură.

Materialul folosit: tablă galvanizată cu DX51, grad de zincare Z140 (g/m²)/ Z275 (g/m²).

Grosimea de tablă utilizată este: Banda 0,5; 0,6; 0,8; 0,9; 1,25 (mm), Role 0,6; 0,7; 0,8; 1,0; (mm).

ula

Echipamentul folosit

Spiro

Switzerland

HELI

Canada

Schechtl

Germany

Firmac

United Kingdom

TECNA

Italy

RAS

Germany

Solicita pretul

Lăsați un număr de contact și managerul nostru va reveni cu un apel!    This site is registered on wpml.org as a development site.