Proiectare sisteme climatizare

Proiectare sisteme climatizare

 
 

Departamentul de proiectare  al companiei Di Trade Engineering va efectua calculele  termo-tehnice a obiectelor  şi va efectua  alegerea potrivită  a echipamentului necesar pentru sistemul de climatizare, ţinând cont de cerinţele obligatorii a  Normelor şi Regulilor în Construcţii, precum şi de solicitările  Clientului.

Suntem gata să efectuăm proiectarea sistemelor de climatizare pentru orice regiune a Republicii Moldova.

La finisarea lucrărilor de proiectare Clientul primeşte de la Departamentul de proiectare planul cu  amplasarea echipamentului,  localizarea  traseelor, schemele  axonometrice, precum şi specificaţiile privind echipamentul şi  accesoriile necesare  pentru sistemele de climatizare a obiectului.

De asemenea specialiştii noştri  efectuează suportul  proiectelor a sistemelor de climatizare  în regim „acces la distanţă”,  precum şi prin intermediul  deplasării specialiştilor noştri la obiectul  Clientului în regiune.

Pentru a comanda  proiectarea sistemelor de climatizare sau a afla careva informaţii detaliate, ne puteţi contacta  la oficiul companiei la numărul de telefon  /022/- 212-262.