Instalare sisteme HVAC

Instalare sisteme HVAC

 
 

„DI&TRADE Engineering” efectuează montarea climatizatoarelor, a instalaţiilor de încălzire şi  ventilare. Sunt efectuate lucrări de orice  complexitate, inclusiv  şef-montare. Lucrările de montare sunt executate de către  specialişti de calificare superioară, care au trecut instruirea  şi stagierea în  centrele de instruire  Toshiba,  Carrier  Midea şi Systemair, şi deţin certificate ce confirmă dreptul de a efectua toate tipurile de montări.
În cadrul companiei funcţionează sistemul de control al calităţii, ce asigură oferirea celei mai bune deserviri  către Cumpărător.

Calculul costului  lucrărilor de montare se efectuează în dependenţă de tipul de echipament şi condiţiilor de montare.

O montare standard  corespunde următoarelor condiţii:

  • Nu sunt necesare serviciile  alpinistului industrial  sau  maşinii pentru lucrări la înălţime.
    Folosind alpinistul industrial  se soluţionează probleme de orice dificultate. Uneori este  mai potrivită  folosirea  maşinii pentru lucrări la înălţime.(Spre exemplu lucrări de montare la înălţimea  etajului 3 într-un bloc cu  22 de etaje)
  • Instalarea climatizatorului fără  perforarea pereţilor.
    Perforarea — constă în  adâncirea suprafeţei  peretelui cu  perforatorul pentru perete la adâncimea de 10 cm. Costul  perforării se indică pentru metru  liniar, în dependenţă de tipul peretelui (cărămidă, beton, beton armat)
  • Traseul  între  blocurile  split-sistemei nu depăşeşte  3  metri.

În traseu sunt incluse: circuitul de răcire cu  izolaţie, carcasa decorativă, cablul electric, ţeava de drenaj, suporturi sub blocul exterior, materialul de fixare.