Despre noi

Compania "DI & TRADE Engineering" are o istorie vastă de peste 23 de ani în Republica Moldova și de aproximativ 5 ani în România. Echipa DiTrade oferă soluții în proiectare, deservire, montare a sistemelor de climatizare, ventilare, încălzire şi electrică.

 

Începând cu anul 2003 compania compania produce un sortiment larg de produse de ventilație în Republica Moldova. Toată producţia se confecţionează la echipament de înaltă calitate. Producerea proprie permite controlul calităţii produsului finit, reducerea la maxim a termenului de executare a comenzii şi satisfacerea completă a cererii de pe piaţă asupra produselor pentru sistemul de ventilare.

Sloganul companiei "DI & TRADE Engineering": UN CLIENT MEREU SATISFĂCUT – exprimă tendinţa companiei de a oferi un produs de calitate impecabilă  şi nivelul superior de suport tehnic.

Partenerii "DI & TRADE"   - Toshiba, Carrier, Midea, Ballu, Sistemair, Tadiran, Samsung, LG, Panasonic, A.H.I, Carrier şi Japan Air Conditioners Association.

Toate climatizatoarele au certificat de conformitate. Pe piaţa internaţional  climatizatoarele sunt certificate conform normelor de securitate biologică ISO 14001 şi deţin certificat internaţional de calitate în producere  - ISO 9001.

"Di & TRADE" susține o politică activă în privinţa  distribuirii şi schimbului de informaţie, datorită acestui fapt fiecare partener şi client poate conta pe accesul operativ la resursele informaţionale, obiectivitatea şi veridicitatea acestor informaţii.

Din 2014 compania ”Di & Trade” a fondat un departatment nou ce are ca scop oferirea gamei complete de servicii din domeniul aprovizării cu energie electrică. Departamentul nou ”Di & Trade Energy” prestează servicii de proiectare, montare și livrarea a echipamentului electric. Aceasta permite realizarea celor mai îndrăznețe și productive soluții pentru eficiență energetică, iluminat, necesități tehnologice și de automatizare a întreprinderilor clientului.